Office 2016 Product Key sale frevvy Buy Cheap Office 2016 products Activation keys 4.8/5 (from 354 reviews) 25.49USD Suppliers cheap Office 2016 Product Key Windows 10 Home Key Office Professional Key sale buy Office Professional 2013 Key http://www.productkeysale.com buy cheap windows 10 key buy cheap office 2016 key buy cheap office 2013 key purchase Windows 10 Professional key

OM SPORTIVE

Sportive People kom till för att vi vill ge tillbaka till idrotten, då idrottsrörelsen har en stor betydelse i många människors liv. Runt om i Sverige finns det eldsjälar och ideella krafter som år ut och år in sliter för klubben deras hjärta klappar för. Sportive People erbjuder föreningarnas sponsorer bemanningstjänster där vi låter en del av omsättningen gå tillbaka till föreningen. Konstigt tycker vissa, självklart tycker vi!

Vi tror på att bygga en stark organisation underifrån, där satsningar görs på ungdomssidan. Vårt arbetssätt skapar nya finansieringsmöjligheter för idrottsklubbarna. Det skulle kunna bidra till att 00–tjejerna kan åka på sitt läger som de har pratat om i flera år, eller att coachen för ungdomsverksamheten får en extra utbildning.

I alla föreningar finns det frivilliga krafter som köper ännu en uppsättning strumpor eller fler kakpaket som sedan stoppas in i skafferiet tillsammans med de oätna kakorna från förra gången. Allt för att göra det där lägret eller utbildningen möjlig. Med Sportive People skapar vi en helt annan intäktsmöjlighet.

Vi anställer sportintresserade personer med en vinnande attityd. Visst är det inte alltid viktigt att vinna, men personer med vinnarinstinkt tar gärna några extra steg. Därför kommer du som hyr personal från Sportive People att få medarbetare som presterar bättre.

Om vi alla kan bidra till att idrottsföreningar kan utvecklas så har det en positiv inverkan på samhället i stort. Det tror vi på! Vill du vara med?
BE SPORTIVE!

om-sportive-img

Så här blir du en Sportive Club

Vi träffas och presenterar konceptet och svarar på era frågor och funderingar. Vi förklarar hur intäktsmodellen fungerar och vilka förväntningar vi har på varandra. Det här är en fantastisk intäktsmöjlighet, men som alla som håller på med idrott vet krävs det också ett kontinuerligt arbete. Resultatet är alltid i förhållande till insatsen.

När vi är överens och har skrivit ett samarbetsavtal genomför vi en introduktion och utbildning kring intäktsverktyget Sportive Finance.

Nu är det dags för match. Utifrån vår gemensamma bearbetningsplan genomför vi besök hos era sponsorer/samarbetspartners och informerar om konceptet och vilka möjligheter det ger för både företaget som sponsrar samt föreningen.

Utöver gemensamma besök så sprider vi även information om konceptet via idrottsklubbens ordinarie informations- och kommunikationsytor.

BLI ETT SPORTIVE COMPANY

När du hyr bemanning från Sportive People får du personal med en vinnande attityd. Vi tror att människor med rätt mental inställning presterar bättre. De är helt enkelt vinnarskallar och du som inhyrande företag får ett bättre resultat.

Du får också en möjlighet att ge tillbaka till samhället utan att det kostar företaget extra pengar. Med den extra intäkten kan klubben du sponsrar genomföra ytterligare ett träningsläger eller investera i träningsanläggningen. Givetvis innebär det också något bra för dig och ditt företag. Varje klubb har sitt sätt att ge tillbaka till sina partners i ett unikt sponsorpaket.

STEGET TILL ATT HYRA AV SPORTIVE PEOPLE

Möte mellan dig/ditt företag och Sportive People – presentation och frågor kring konceptet.
Matchning av personalbehov.
Tillsättning av bemanning.
Uppföljning.

Bli en av Sportive People

För oss på Sportive People handlar det om att se lagarbete ur ett större perspektiv. Vi älskar att idrotta och väljer att röra på oss framför att ligga i soffan. Vi tror på att om man ger så får man också tillbaka. Därför bygger vi våra bemanningsteam med starka individer som vet vad det innebär att ställa upp för varandra. Hos oss får du en trygg anställning med spännande uppdrag där du arbetar med likasinnade som får dig att växa och må bra varje dag.

STEGET TILL ATT FÅ ETT KONTRAKT MED SPORTIVE PEOPLE

Sök en tjänst på Sportive People.
Vi gör ett urval.
Intervju.
Matchning av uppdrag.
Anställning.